Diskret lärarinna söker älskare

Snuskig lärarinna på 39 år söker en välutbildad man som vill knulla mig i röven och leka sexuella lekar med mig en gång per vecka. Jag är en lärarinna som lär ut svenska på Komvux, och går varje dag runt med våta trosor på jobbet. Så nu tar jag tag i detta sexuella problem och hittar mig en kåt man som vill träffa mig för otroligt heta kvällar.

Jag har självklart ett eget ställe som du och jag kan vara på, men jag är öppen till att träffa dig i min alternativt din bil. Du ska vara över 1.70 cm lång och ha en stor fyllig kuk med bra bredd. Tycker om att få fittan smekt, få kuk i röven, och att mysa länge under täcket.

Vi blandar inte in våra arbeten i detta, utan håller det på personlig nivå. Skulle det komma ut att jag söker en knullpartner på internet så skulle jag förlora jobbet.

Hör av dig till mig så kontaktar jag dig med fler bilder, skriv gärna din ålder och storlek på kuken så kommer vi fram till något. Puss puss.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • fjortis knull
 • nyrakad fitta
 • hästknull
 • nudistdamer
 • knullkompis göteborg
 • kåt lärarinna
 • knulla i örnsköldsvik
 • knulla lärare
 • knulla lärarinna
 • knulla örnsköldsvik
 • knulla i övik
 • knullkontakt örnsköldsvik
 • lespisk lärarinna webcam
 • lespisk
 • örnsköldsviks knull
 • min kåta lärarinna
 • örnsköldsvik knull
 • diskret sex damer
 • knull örnsköldsvik
 • nakna nudistdamer
 • lärarinnor söker kuk
 • knullannons sexlärarinna
 • knullkontakt lärare
 • lespisk lärarinna live webcam
 • live lespisk lärarinna
 • kåta lärarinnor
 • kåta i örnsköldsvik
 • gratis porrfilm med läralinna
 • snuskig lärare
 • kvinnor söker älskare


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!