Jesus skulle hata mig! Knullisen nummer ett.

knull blogg

Fan vad trött jag är på mitt liv! Det känns som att det enda jag gör veckan ut är att arbeta, äta mat, och pulla mig själv gråtandes till sömns. Den ena dagen är den andra lik.

Jag börjar tvivla på att jag kommer hitta sann kärlek här i livet! Det känns som att varje man jag tar hem från krogen visar sig vara rena rama rötägget!

Usch, det måste ske en förändring i mitt liv. Mitt nya liv börjar i samband med detta inlägg. Förstått? Jag kommer ALDRIG mer leta efter kärlek här i livet. Romans verkar vara en sak som försvann i början av 2000 talet.

Nu handlar allt om att knulla, se attraktiv ut med hjälp av dyra märkesprodukter man egentligen inte har råd med, och rent utsagt bete sig som en dekadent människa! Nu ställer jag mig rakryggad i ledet och blir en så kallad knullis.

Känner du som mig? Att kärleken har gått upp i rök? Då kanske vi ska ses för ett VÄLDIGT syndigt sexmöte. Oj oj oj, det skulle sticka i ögonen på jesus om han läste detta inlägg!!! Hahaha…

OBSERVERA: Jag är inte lesbisk. Inte intresserad utav träffar med andra kvinnor! Nej, jag vill inte se på när ni har ”parsex”. Jag är öppen för trekanter däremot. Men se på är ju så himla tråkigt! Kvinnor som vill knulla med andra kvinnor, jag tror det finns hemsidor för er också! : – )

Men men, nu ska jag plocka fram vibratorn som ligger väl gömd under madrassen. Sedan så blir det att pulla mig hejvilt till sömns! Synd att du inte var här och hade möjlighet att slicka upp mina våta fittsafter efter jag är färdig ;) Puss puss!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knulla hela dagen
 • knulla i piteå
 • knullanu senaste
 • knullkontaktis com piteå
 • knulllisen
 • knulla med mig
 • Kvinna som vill knulla nu
 • kåta fittor vill knulla
 • kåt knulla language:SV
 • vill knulla nu fins det nån
 • villknullanu
 • knulla piteå
 • wet jag måste knulla
 • knulla hela dagen med en kåt kvinna
 • knulla nu com@
 • knulla nu i göteborg
 • knulla nu malmö
 • knulla nu se
 • knulla knulla
 • måste knulla nu
 • mogna kvinnor kogar damer som vill knulla nu
 • nu vill jag knulla akut
 • var finns min kåta 60års dam som vill knulla med mig
 • kåtamammor v
 • kåta flickor som vill knulla
 • kåt slampa vill knulla
 • kåtadamer nu
 • att knula kvinna i malmö
 • kåt kvinna piteå
 • Nu vill jag knulla kvinna söker


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!Det här inlägget postades i Knullkontakt, Kontaktannonser och märktes , , , , av Knullkontakt. Bokmärk permalänken.