Kåt fitta vill pröva på squirting

tjej vill pröva på squirting

hej, jag heter anette och är en tjej på 26 år.. skulle vilja komma i kontakt med en man som vill trycka in sina fingrar i min fitta hårt och upprepande… jag är nämligen suga på att squirta, jag har alltid vart intresserad av squirting.. men ingen man har någonsin kunnat få mig att squirta, för ingen vågar pulla min fitta hårt nog…

jag behöver alltså en man som kan fingra mig riktigt hårt i musen, så att jag äntligen får uppleva min sexuella fantasi vilket är att squirta… jag vet att alla tjejer inte har förmågan att kunna squirta, men jag har vart så nära ett antal gånger nu så jag vet att squirting fungerar för mig och jag måste få uppleva det…

du som man ska inte vara rädd för en riktigt blöt fitta och kroppsvätskor, du ska älska att onanera en fitta och ha bra erfarenhet av det! ett stort plus är om gillar att fista tjejer, jag tror att jag behöver en man som har fistat kvinnor förut i sina tidigare år!

skicka ditt nummer i ett meddelande till mig så skickar jag lite bilder på min snuskiga fitta åt dig, samt lite info om vem jag är osv! ok?

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • tjej söker kuk
 • pulla fittan
 • mogen kvinna
 • Milf söker kuk
 • knull malmö
 • pullar mig
 • nudistkvinnor
 • pullar min fitta
 • kåta milf pullar fittan
 • kåta fistade tjejer
 • knulla mig hårt
 • pullafittan webcam
 • kåt tjej pullar
 • vlll bli fistad
 • mors våta kåta fitta
 • knullkontakt fisting
 • Kåt Kvinna Malmö
 • pulla fittan porr
 • pullafitta
 • tjej söker fisting
 • anstötliga bilder på fittor som fistas
 • #manus# kat sex
 • fistamig
 • mamma vill bli fistad
 • mammas fitte fantasi
 • mamma fistad i
 • muttan fistad
 • milf blöt fitta bilder
 • vill att min man fista mig hårt
 • tjej som pullar fittan


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!Det här inlägget postades i Knullkontakt, Kontaktannonser och märktes , , , av Knullkontakt. Bokmärk permalänken.