Kuken i fittan

kuken i fittan

Dam på 35 år här, jag vill ha kuken i fittan omedelbart. En grov stor kuk i fittan vore så otroligt skönt nu. åhh gud, bara känslan av att ha en kuk i fittan är otroligt och oslagbar… det är så snuskigt också att ha en stor penis i fittan, men jag önskar att jag hade det just nu :( synd att min knullkontakt var tvungen att flytta, annars hade jag kanske legat i hans säng med kuken i fittan just nu.. och hur otroligt skönt hade inte det vart? nu är det nästan så att fittan blir blöt.

ja hur som helst, om det finns en man som kan ge mig kuken i fittan nu så hade jag vart otroligt lycklig… ni anar inte hur pass kåt jag är just nu! nästan så att man klättrar på väggarna på grund av kåthet! otroligt.

men jag tror att det beror på att jag är väldigt brunstig för tillfället, fittan har runnit väldigt mycket på sistone… till exempel idag när jag gick på stan, så hade jag väldigt tajta leggings på mig och märkte omedelbart att min fitta luktade efter en runda på stan!

så nu behöver jag verkligen kuken i fittan, och det är omedelbart… vädjer till dig som är man och har en kuk, att skriva en rad till mig… snälla? tar fram dildon medan och leker lite med den tihihi (L) puss på kuken i förväg <3

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • kuken i fittan
 • kuk i fitta
 • kuk i fittan
 • knullafitta
 • kuk fitta
 • kåtafittor
 • kuken
 • jag vill ha kuk
 • kuken och fittan
 • fitta kuk
 • fitta knulla leggings
 • kuk fitta knulla
 • www knullafitta se
 • www kuken i fittan se
 • skön kuk
 • www kuken i fittan-se
 • fitta nu
 • jag vill ha kuk nu
 • jag vill ha kuk i fittan
 • fittakuk
 • www kuken i fittan
 • kuken på fittan
 • kuken i fitta
 • kuken i fitan
 • jag är kåt i fittan nu
 • vill ha kuk analt och i fittan
 • vill ha kuk i fittan nu
 • kuken i
 • knullafitta se
 • kuken glider i i skön fitta


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!Det här inlägget postades i Knullkontakt, Kontaktannonser och märktes , , , av Knullkontakt. Bokmärk permalänken.