Mamma söker hingst som kan knulla

mamma söker knull

mamma från Stockholm söker en man att knulla med, eller rättare sagt en hingst… jag är 37 år gammal och är ute efter en man mellan 20 – 30 som kan knulla hårt och länge! är trött på att träffa män som inte vet hur man knullar ordentligt.

ett knull i min synvinkel går till så att man träffas, klär av varandra medan man strular, och avslutar med att mannen knullar tjejen HÅRT och avslutar med att han sprutar ner henne! detta är vad jag vill uppleva också ju!!! så varför har jag oturen att bara träffas med oseriösa killar??

jag har möjlighet att träffas under helger och även att resa till dig vart du nu än bor, träffar inga snusare!!! kondom är ett måste bara så ni vet, väldigt viktigt för mig…

kom och sätt på min fitta redan idag?? hör av dig, puss // cissi

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • Kåta fittor
 • kåta milfs
 • knulla mamma
 • milf söker
 • söker knull
 • kåt morsa
 • Naken mamma
 • Kåta mammor söker
 • mammajag vill knulla
 • Mamma söker knull
 • knull sugen mamma
 • milf i umeå
 • mamma naken
 • knulla kåta mammor
 • rövknullar mamma
 • Mamma Jag Vill Knulla
 • min kåta mamma
 • mamma knulla son
 • kåt mamma vill ha kuk
 • naken knull
 • naken morsa
 • naken vill knulla
 • milf kristianstad
 • knulla med mamma
 • naken svenskar knullar
 • min mamma naken
 • mamma knulla dig
 • nakna kåta milfs
 • naken svensk mamma
 • naken mamma vill knulla


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!