Sugen slampa vill ha sperma

sugen slampa vill ha sperma

JAG HETER Madelene och älskar att bli kallad för SLAMPA, blir så äckligt kåt på det laddade ordet… Så det inte är sant. MEN ingen får i själva verket veta att detta är någonting som jag blir snuskigt blöt i fittan på. Jag älskar sperma också, det är någonting som jag avgudar… Älskar att få sperma i ansiktet, kroppen, och i fittan. Det är så himla skönt att få det i fittan speciellt, få känna när mannen sprutar sin säd i musen…

Är hur som helst 34 år gammal och har inga barn eller dylikt, röker och varken dricker. Är väldigt prydd i vardagen och gör allt exemplariskt. Har en väldigt slampig bakgrund, har legat med många män i staden jag bodde i förut… Älskar att knulla och få kuk, prata SNUSK i timmar. Brukar pulla fittan minst en gång per dag och fantisera om att jag knullar en man som arbetar inom bygg… MMM, älskar muskulösa killar med kukar som står som spjut..

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • sperma
 • mamma vill ha min sperma
 • eskort-i-solna-vill-få-sperma-i-ansiktet
 • söker kåta tonårstjejer såm gillar fistade
 • knullkontakter 15 åring sökes
 • porr gotland
 • kåtadamer som vill sug storakuka
 • milf knullkontakt finland
 • Pensionistslampa vill ha sex
 • naken malå
 • kåt naken malå
 • kåta tjejer gotland
 • kåta tjejer dricker sperma
 • sperma sprut på tonårs tjejer
 • Jag vill suga kuk ute