Våt mus söker sprutvillig kuk

våt mus

Fan! Nu har jag en våt mus igen. Men självklart så har man varken en dildo eller kuk i närheten som kan göra min slida ännu våtare. Varför har jag alltid otur med män? Kan någon berätta det för mig. Varje gång jag träffar en man för en dejt, så går det alltid åt skogen. Jag är helt enkelt för defensiv när det kommer till män har jag märkt, men nu känner jag att det är dags att starta om på ny kula. Det är slut med alla ensamma nätter framför TV apparaten pillandes på fittan. Nu ska jag hitta kuk, nu ska jag hitta en redig man, och jag hoppas denna kontaktannons kommer hjälpa mig på traven.

Är du en man som gillar att resa, dricka vin på fredagar, och helt enkelt njuta av livet? Då är du mannen jag söker. Observera att jag endast är ute efter män som uppfyller dessa tre kriterier, jag vill hitta en liksinnad man som kan komma hem till mig och knulla en våt mutta  som mig när lusten faller på. Jag blir otroligt enkelt våt i trosan, och det är väldigt jobbigt när man inte kan lindra det. Har ju knappt några manliga vänner heller som kan hjälpa mig med problemet, så det gör det hela så mycket mer problematiskt.

Här har du en våt kvinna som bara väntar på att få kontakt med en välutrustad man med sprutvillig kuk, skriv!!!!!!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • våt mus
 • blöt mus
 • blöt slida
 • svenska kåta kvinnor
 • kåt mus
 • våt i trosan
 • erotik med 60-åriga kvinnor
 • svenska fittbilder
 • kåta kvinnor 60
 • blöt mutta
 • våt kvinna
 • våt mus söker kuk
 • fittan syns igenom trosan
 • kåtmus
 • våt fitta rakad
 • kåta 60 kvinnor
 • kåta och våta kvinnor
 • kåt i musen
 • hittakuk se
 • kåta 60
 • kuk i musen
 • kåt 60
 • mogen fitta över 60 år
 • Kåt kvinna här
 • sperma i trosan
 • kvinna kåt language:SV
 • kåta över 60år
 • kåta kvinnor över 60 år
 • vill ha en blöt mus
 • blötmutta


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>