Vill pröva på bamsekuk

 

sprut i fittan

19 årig tjej som är bosatt i Norrbotten skulle vilja pröva på att få en bamsekuk i fittan som kan spruta ner den bra… har aldrig knullat en stor kuk förut, och vill pröva detta eftersom jag hört att detta ska vara en rätt så skön upplevelse som man måste pröva på… problemet är just det att alla män jag dejtar har små kukar, jag vill hitta en man med en ruskigt stor kuk som nästan inte ryms i min fitta! helst över 20 cm och riktigt grov…

svårt att hitta män med stora kukar har jag märkt, alla män som har bamsekukar är alltid upptagna eftersom kvinnor vill ha dessa män.. detta är någonting jag noterat! har du en ruskigt stor penis som vill knulla en fitta så är jag tjejen du ska kontakta! älskar att få sprut i fittan för övrigt, så om du vågar komma i mig så blir jag bara glad =)

har du jättekuk och är kåt? skriv sötis, puss.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • stora kukar
 • söker stor kuk
 • rakade kukar
 • bamsekuk
 • storakukar
 • bamse kuk
 • kvinna söker stor kuk
 • män med stora kukar
 • bamse kukar
 • bamsekukar
 • kåt tjej norrbotten
 • jag vill ha stor kuk
 • sexkontakter storkukade män söker äldre kvinnor
 • kåta tjejer i norrbotten
 • tjej söker svart kuk
 • ska en man ha en stor kuk?
 • knulla runt vetlanda
 • knulla hora västerås
 • nakna brudar som vill knulla
 • kåt blondin norrbotten
 • Söker man med stor kuk
 • våta kåta mogna kvinnor
 • kvinnakåt söker vill ha storkuk
 • tjej söker tjej snapchat
 • kåt knulla södermanland
 • kåt i norrbotten
 • kåt fitta vetlanda
 • kåt kvinna söker stor kuk
 • stor gubb kuk och tjej
 • stor gubb kuk söker fitta i vetlanda


Sexannonsen är hämtad från Sveriges kåtaste knullkontakt hemsida SNUSKLEKAR.COM, exklusiv knullklubbb för fina människor. Ansök om medlemskap idag!