Inget annat än helt vanligt sex…

Inget annat än helt vanligt sex...

Jag söker efter helt vanligt sex. Inga konstiga fantasier, bara helt vanligt vanilj-sex. Engångsligg och helt anonymt lockar något i den mån att inga namn eller telefonnummer lämnas ut. En riktig bild på dig där jag kan se dina ögon är dock ett absolut krav. Jag vill inte ha grisen i säcken som du förstår. Även om det är helt anonymt så är attraktion väldigt viktigt för mig.

Fånga min uppmärksamhet med en riktig presentation och ett fint svar. Blir jag intresserad av dig så svarar jag på ditt meddelande och du kan även få tillgång till mina foto om du ber riktigt snällt. Kanske är du bara tillfälligt i stan och vill ha lite sällskap en natt? Vi kan inte vara hos mig då jag har inneboende här. Det finns tre ord du inte ska använda då du skriver ett svar till mig, de börjar alla på K, Kuk, Kåt eller Kik. Inget svar, inget intresse. Sorry.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.