Mogen mamma med hårig fitta

mogen mamma med hårig fitta

mogen mamma på 36 år söker en kille som skulle vilja komma hem till mitt hus och ha det mysigt i sängen, jag tycker om att använda stringtrosor & andra sexiga underkläder… jag kan mer än gärna klä upp mig sexigt för dig, älskar när män får stånd bara av att titta på mig.. ibland så går jag runt med kort kjol utan trosor på stan bara för att män ska kolla på min sexiga fitta… det låter konstigt, ja visst. men jag tänder på det så himla mycket, det är så himla kul att få se dem desperat få en ”upskirt” av min fitta…

OBS!!!! jag rakar inte min fitta, så den är aningen hårig… men det får du förvänta dig från en porrig mogen mamma som mig, jag är för gammal för att hålla min mus rakad så klart.. 🙂

jag skulle vilja träffa en yngre kille som kan knulla på hårt och länge, söker en så kallad ”milf fucker”.. heter det så? är rätt ny inom termen MILF om jag ska vara helt ärlig, men om jag förstått det rätt så betyder det ”mother i like to fuck”. det låter väldigt sexigt enligt mig, så tycker om att använda det ordet.

skicka ett meddelande killar, puss.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • håriga fittor
 • kåta mammor
 • hårigfitta
 • Mogen fitta
 • stora fittor
 • hårig mus
 • hårigafittor
 • håriga musar
 • mogna musar
 • slyna
 • knull fitta
 • kåta mamma
 • gratis hårig porrfilm
 • gammal hårig fitta
 • knull mamma
 • mammas håriga fitta
 • mogen hårig fitta
 • mogna håriga fittor
 • håriga mammor
 • knulla håriga fittor
 • min håriga fitta
 • mogen mamma
 • knulla hårig fitta
 • hårig fitta sökes
 • mammor söker knull
 • raka mammas fitta
 • söka knull
 • kåta ryskor
 • knull kontakt håriga tjejer
 • äldre håriga fittor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.