Är du okej med tjocka kvinnor? Skriv till mig

tjocka kvinnor

jag är en tjock kvinna med väldigt stora tuttar, ibland så har jag mjölkfyllda bröst till och med… men problemet är att jag är en mullig tjej som har lågt självförtroende, vågar knappt bege mig ut på krogen längre eftersom jag vet att män kollar snett på mig. därför så försöker jag nu här på internet, eftersom det kanske finns män som gillar tjocka kvinnor.

jag hade en knullkontakt förut som var okej med feta kvinnor, men han flyttade tyvärr från staden jag bor i vilket lämnade mig kåt och desperat efter sex. älskar att knulla utan kondom, suga kuk, och bli omtöcknad. det bästa jag vet är när man klämmer på mina stora tuttar, jag är en tjock tjej men har stora mjölkfyllda bröst i alla fall vilket du som man kanske gillar 🙂

hur som helst, jag har inga speciella krav på dig som man eftersom jag själv inte ser ut som paris hilton… det enda jag kräver är väl att du gillar sex och vågar ta för dig helt enkelt, ser gärna att vi går ut och äter middag någonstans för att sedan bege oss hem till någon av oss för att knulla mysigt.

du kanske också undrar om jag har en rakad fitta eller inte, och som svar på det så rakar jag min fitta ungefär varje vecka och hoppas det fungerar för dig? skriv ; )

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • yhs-ddc_bd
 • mjölkfyllda bröst
 • feta kåta kvinnor
 • knulla feta kvinnor
 • kåta tjocka kvinnor
 • kåta feta kvinnor
 • kontakt med äldre tjocka damer
 • feta kvinnor knullar
 • tjocka kvinnor
 • Knullkontakt stora feta kvinnor
 • Knullkontakt feta kvinnor
 • knullkåta kvinnor
 • tjocka äldre tanter med stora bröst
 • knullkontakter med mjölkfyllda tuttar
 • Stor o fet kvinna söker kk
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.