BBW söker man för knull och lite mer

BBW söker man för knull och lite mer

Jag söker efter dig man med huvudet på skaft! Snabb i huvudet måste du vara, kåt och ödmjuk. Det spelar egentligen ingen större roll var du bor i landet så länge du är villig att resa till mig lite då och då. Jag träffar enbart män som är singlar då jag är öppen för att kontakten kan gå vidare till något mer seriöst. Du har bilder på ditt ansikte och din kuk i din profil, du tjatar inte på mig och skickar inte 14 meddelanden efter varandra. Du accepterar att ett nej är ett nej om jag inte är intresserad av dig.

Jag är inte intresserad av något kinky eller, sol/nakenbad, smisk och rep, rollspel, engångsligg, spontansex.

Sexigt: Kukfoton! Män som är verbala/pratar snusk med mig, sexmassage, oralt sex, humor, bisexualitet (men absolut inget krav), närvaro, trygghet.

Eftersom det som tänder mig mest är lugna och trygga män är det viktigt att du är en person som vill umgås och lära kännas lite mer. Jag är inte det minsta intresserad av att bara ”riva av” ett knull i en bil för att sedan inte träffas igen. Jag är absolut inte intresserad av ”kan du hjälpa mig att komma” meddelanden eller liknande. Min kropp: En stor röv, tjocka, kraftiga lår, en rund mage, megapattar, axellångt, brunt hår, gröna ögon, glasögon, fräknar, ansat könshår. Läs mer i min profil, min dagbok, och titta på mina bilder. Skapa dig en uppfattning om du ror att vi matchar och hör sen av dig! Puss.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hejsan?
    Du ser mycket bra ut?
    Dig hade jag gärna velat träffa?
    Och utifrån vad du har skrivit känner jag mig säker på att du kommer att gilla mig med?
    Jag är mycket intresserad att prata o träffas och se var det leder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *