Cougar med porrig utstyrsel

cougar med porrig utstyrsel

Cougar här… brukar inte hänga på sådana här porrhemsidor vanligtvis men denna sajt för knullkompisar fångade mitt intresse otroligt nog… så kanske man ska försöka och beskriva sig själv här för att se vad det finns för intressanta kåtisar på denna hemsida?

jaa.. är en äldre kvinna på 46 år som egentligen är för gammal för att vara på såna här hemsidor men nu när man inte har någon man så kan det vara kul att pröva på nya spännande saker.

jag tycker om att resa, äta god mat, och prova vin på fritiden… har sett i en TV serie som heter ”cougar town” att vi äldre damer som har ”formerna” kallas för cougar? stämmer det? så jag kallar mig själv för ”cougar” på denna hemsida, vill ju inte gå ut med namn precis om vem jag är.

jag är öppen till att träffa alla typer av män, jag är inte den kräsna typen utan nöjer med dem flesta typer av kukar… du behöver inte ha en gigantisk penis eller ett sexpack för att göra ett bra intryck på mig, lite humor och bra personlighet kan få mig tänd….

hör av er om jag fångade något intresse??

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *