Emo tjej söker stor kuk

emo tjej söker kuk

Tänkte pröva på någonting nytt för en gångs skull istället för att ragga killar på krogen, nämligen hitta en man via internet. Jag är en emo tjej på 19 år som heter Sandra, gillar att röka cigaretter och festa. Tycker även om sex väldigt mycket, speciellt att röka efter sex. Det är det bästa jag vet, att efter att ha knullat som kaniner ta upp en cigarett och röka.

Brukar ofta ha på mig korta kjolar och tajta jeans när jag går runt på stan, älskar att färga håret också. Brukar sminka mig väldigt mycket innan jag går ut, älskar när män ger mig uppmärksamhet och kollar på min tajta rumpa.

Jag söker efter en man som har en stor kuk som jag får suga och smeka på länge, du ska även älska att knulla emo tjejer. Har du någonting emot tjejer med piercingar ska du inte kontakta mig, förstått? För jag har planer på att göra en piercing i min fitta i framtiden, har hört att det ska vara skönare att ha sex då.

Du ska också ha skägg, män med skägg är så himla sexigt. Du får däremot inte slicka mig i fittan om du är allt för skäggig. Då kommer det kännas konstigt ju! Min fitta är rakad för övrigt, eller kanske inte helrakad, har en bikinisträng kvar.

Om du undrar varför jag vart emo i första taget så ska jag berätta det för dig! Det började med att jag dejtade en kille från min skola, i början så var han jättesnäll mot mig och sådant. Vi knullade väldigt ofta och hade det allmänt mysigt om dagarna, kollade film och sådant. Han pullade min fitta ofta tills jag blev blöt. Men en dag fick jag reda på att han var en player som knullade runt, och detta gjorde mig så himla sårad att jag började lyssna på emo musik och bli allmänt emotional i allmänhet.

Nu struntar jag i förhållande och sådant, utan är bara ute efter att knulla nya män så ofta jag kan. Bor i egen lägenhet och nya män besöker mig väldigt ofta, jag har ingenting emot det.

Jaja! Hoppas någon man kan göra en emo tjej glad… Skriv vet jag! = )

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • kvinna söker kuk
 • Tjej söker stor kuk
 • tjej söker
 • stor kuk sökes
 • stor kuk i fittan
 • kåt på tjejer
 • söker kåta tjejer
 • knullning
 • kåt tjej sökes
 • piercing fittan
 • emo fitta
 • kvinna söker knullning
 • piercing fitta
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

One comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.