Ensam mamma söker kille

ensam mamma söker kille

Mullig mamma med rakad fitta som är väldigt ensam om dagarna söker en kille som vill förgylla mitt liv sexuellt. Jag är otroligt ensam rent sexuellt, och söker en yngre kille helst för sexuella knullmöten. Du ska vara rätt så muskulös och helst cirka 20 år gammal, ha en kuk som gillar att knulla mogen fitta.

Mina väninnor pratar hela tiden om hur dem knullade killar i 20 års åldern hit- och dit, klart man blir avundsjuk. Jag vill ju också hitta en ung älskare med mycket energi och som kan avguda min gamla rakade fitta.

Har inte fått samlag med en man på 3 år, så det finns en risk att jag kommer vilja knulla oavbrutet i några timmar om vi träffas. Hoppas detta inte gör dig någonting, så jag söker dig som är beredd på att ha sex flera timmar i sträck och bara njuta av varandras könsorgan.

Tycker om att få sprut i ansiktet och magen, men vill inte ha sperma i fittan. Dildo och andra sexiga leksaker älskar jag att använda på musen.

Väntar på svar från dig unge hingst…

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • kåt mamma söker
 • knulla i göteborg
 • mogna mammor
 • kåta tjejer göteborg
 • sprut i ansiktet
 • mogen mus
 • mamma söker ung kille
 • mammor söker kuk
 • sprutfitta
 • knullkontakt chatt
 • knullkontakt mamma
 • mormor knulla
 • mammor söker unga killar
 • fet fitta
 • mogen fitta söker
 • Sprut
 • hitta mammor att knulla
 • mamma söker yngre kille
 • https://www knullkontaktis com/tag/sprut-i-ansiktet/
 • https://www knullkontaktis com/ensam-mamma-soker-kille/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Tja!
  Jag är en 20 årig kille med en väldigt fin vältränad muskelös kropp och en go o grov kuk, skulle gärna vilja testa ligga med dig i timmar och gärna återkommande träffar om kemin stämmer 😉
  Tveka inte att kontakta mig så ordnar vi det 😉
  Jag skickar såklart bilder på kroppen och kuken innan träffen 😉
  Puss <3

 2. Tja!
  Jag är en 20 årig kille med en väldigt fin vältränad muskelös kropp och en go o grov kuk, skulle gärna vilja testa ligga med dig i timmar och gärna återkommande träffar om kemin stämmer 😉
  Har kik: knullsugen54
  Elle mail: [email protected]
  Tveka inte att kontakta mig så ordnar vi det 😉
  Jag skickar såklart bilder på kroppen och kuken innan träffen 😉
  Puss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *