Gift kvinna söker gift man

gift kvinna söker gift man

Men hej allesammans!

Min väninna på jobbet tipsade mig om denna hemsida, då jag berättade för henne att jag planerar på att vara otrogen med min man. Jag är då en gift kvinna som är gift med en man som knappt tittar på mig längre. Det fungerar inte längre för oss, och det förstod jag för ett år sedan. Men nu har insett att det är dags att ta tag i problemet.

Jag älskar min man, men när han knappt vill sova i samma säng som mig längre så vill jag hitta en man som kan knulla mig redigt minst en gång i veckan. Jag är en väldigt sexuell äldre kvinna som älskar att ha sex, och när jag inte får det fungerar jag inte i vardagen helt enkelt.

Det jag först och främst letar efter är en gift man, men om du är en gentleman som vet hur man hanterar en kvinna på rätt sätt så är det bara positivt. Alla möten vi anordnar måste ske fullt diskret, och du knullar mig med skydd. Det är ett krav. Ser också att du gillar att slicka fitta, få avsugning, och erotik i allmänhet.

Här har du en sexuellt undernärd gift kvinna som söker en gift man omgående.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • mutta snusk
 • gift kvinna söker
 • kvinna söker gift man
 • knulla gifta kvinnor
 • gifta kvinnor söker
 • gift kvinna söker man
 • gift kvinna söker gift man
 • gifta kåta kvinnor
 • kontakt med gifta kvinnor
 • knulla gift kvinna
 • gifta kvinnor som söker män
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Hej!
  Jag är en gift man, 50 år, som är i samma situation som du. Ska vi göra gemensamsak och försöka tillfredställa våra behov.

  Hör av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.