Gillar du svenska tjejer? Knulla mig

svenska tjejer

öhh hej!! jag är rätt ny på denna hemsida så ursäkta om jag är lite oteknologisk av mig och har gjort något fel då jag skrev denna kontaktannons… jag är i alla fall ute efter en äldre man som gillar svenska tjejer, eftersom jag är en svensk flicka på 19 år som söker efter kuk omedelbart…

anledningen till att jag hamnade här är tack vare min kille… han har betett sig som ett svin mot mig, för att göra en lång historia kort så har han vart otrogen bakom min rygg ett antal gånger. detta har gjort mig så ledsen och det har tagit ett bra tag att smälta det här, men skitsamma… nu är det min tur att få knulla runt med andra okända män!

eftersom jag ogillar krogen så söker jag knull på nätet istället  men det verkar bara vara tjejer på denna hemsida så jag lär väl inte få något svar precis men skitsamma alltid värt att försöka. har ju ett antal vänninor som har träffat en man via denna hemsida, så då borde väl jag också göra det efter lite sökande…

är självklart rakad där nere och mina bröst är inte så stora, så om du söker en tjej med stora tuttar får du vända dig någon annanstans! Men annars tror jag du blir nöjd med mig som din knullis!

puss på kuken killar! äldre män prioriteras först! älskar äldre killar.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • svenska tjejer nakna
 • kåta svenska tjejer
 • svenska tjejer knullar
 • svenska fjortisar
 • www svenskatjejer nu
 • knull tjejer
 • knulla svenska tjejer
 • svenska knulla
 • svenska kontaktannonser
 • svenska kåta mammor
 • knullamig
 • svensk tjej
 • svenska fjortisar knullar
 • svensk knullar
 • tjejer knullar
 • knull brudar
 • svenskatjejer nu
 • tjejer som knullar
 • sexiga kvinnor som klär av sig
 • svenska brudar knullar
 • svenska flickor knullar
 • svenska kvinnor knullar
 • tjejer
 • www svenska tjejer nu
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.