Hora i Stockholm

hora i stockholm

Hora i Stockholm söker en man som vill leka att jag är en hora i Stockholm, dvs vi rollspelar det hela. Jag är självklart ingen seriös hora i Stockholm, men jag leker gärna. Musen blir våt direkt då jag tänker på att jag är en lösaktig slyna, det är en slags fantasi eller fetish jag har kan man kort och gott säga. Jag söker därför en man som genuint vill rollspela att jag är en blöt hora som söker efter knull.

Vi ska leka att vi har bokat en tid på ett hotell, och att du betalar mig för att ha sex. Jag tänder på tanken av att få betalt för sex, men det är däremot ingenting jag skulle göra på riktigt eftersom jag kommer från en fin familj och vill inte sätta deras rykte på spel.

Fram för allt så söker jag en äldre man med tidigare erfarenhet från att knulla horor och som vet hur man hanterar tjejer på rätt sätt. Jag är väldigt duktig på att knulla, ta emot sperma, och suga kuk. Knullar bara med kondom.

// Hora i stockholm

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • horor i stockholm
 • kåta horor
 • hora i stockholm
 • horor stockholm
 • horor stockholm säljes
 • hora stockholm
 • stockholmshoror
 • hitta horor
 • horor till salu
 • stockholms horor
 • kåt stockholm
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.