Jag vill knulla med dig

Jag vill knulla med dig

Jag vill knulla och jag vill bli knullad! Jag reser till dig mer än gärna över hela Sverige om du är rätt kille. Med riktigt rätt kille menar jag en kille som vet hur man kan tillfredsställa en kåt tjej sexuellt. En kille som förstår att jag måste få minst en orgasm under akten. Kan du knulla mig så hårt att jag får det?

Skriv ett svar till mig så vi bestämmer vi datum och tid för en riktig sexhelg. Kanske finns det även tid till lite god mat och gott vin mellan massor av härligt skön sex. Jag vill att du ska se bra ut eftersom jag själv ser bra ut. Jag vill att du ska vara mellan 18 och 55 år. Du behöver ha en hård, styv kuk, som är redo att knulla hårt, jag vill ha din sperma över mitt ansikte redan på första dejten.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • https://www knullkontaktis com/jag-vill-knulla-med-dig/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.