Kan du ge mig vad jag vill ha i sängen?

Kan du ge mig vad jag vill ha i sängen?

Vill ha en vältränad, snygg, naturligt dominant kille på 20 till 35 år! Är det så att du är naturligt dominant i sängen och vill ha en riktigt undergiven tjej att ta hand om, vägleda och skämma bort efter eget behag? För jag behöver dig som verkligen vet vad du gör och som vet både när du kan ge och ta: jag vill ha kyssar och ömhet varvat med en lite mer bestämd hand. Jag vill bli fullständigt omhändertagen och vill kunna känna mig fullt trygg med dig.

Söker lite mer en än en renodlad knullkompis. Du är inte äldre än 35 år, är singel och vi kommer även att umgås en del offentligt. Förutom vad jag vill ha enligt rubriken så är du givetvis fri från sjukdomar, renlig, respektfull, snäll, hyfsat intelligent och vet hur du kan föra dig i alla sammanhang.

Skriv inte ett svar till mig om du inte helt matchar beskrivningen. Jag är en ganska så liten, smal, blyg, glad, exotisk tjej. Seriös verifiering sker på snapchat, sen en lunch i stan och om vi har personkemi så tar vi det sen därifrån. Okej? Okej. Vi hörs.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *