Knull i bilen i lite då och då

Knull i bilen i lite då och då

Hej. Är ofta hos min mormor några kvällar i veckan och det kan bli lite ensamt, men jag brukar ta en kvällspromenad och då vill jag gärna möta någon och knulla med! Någon som tycker att det kan vara lite mysigt med ett knull i bilen då och då.

Det är i Brevik så tänkte att vi kan mötas upp i Breviks hamn för dom som vet vart det ligger och kan ta sig dit, så alltså om du svarar på annonsen måste du kunna ta dig till Brevik under kvällstid och vilja knulla en ung tjej, tänkte mig mellan kl 22-23 nånstans, och om du inte skulle få svar av mig så bli inte ledsen för jag kan ju liksom bara möta en person och väljer ju den jag tycker passar bäst för mig! Märk svaret med Brevik i början så jag vet att det ä svar från den här annonsen! tjingeling:)

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.