Man behövs för hårt fittknull

Man behövs för hårt fittknull

Mannen är utomlands och bara gud vet vad han gör, antar att han är där och raggar på några brudar i 18 års åldern som beter sig som fjortisar. Vad gör jag då? Jag sitter hemma här i Sverige och väntar på honom. Men jag kom på en sak idag, varför ska jag vänta på det svinet när det finns andra män att prata med?

Han har behandlat mig som smuts och ignorerat mig i två år nu, jag vet att han träffat andra tjejer i 20 års åldern och vänsterprasslat med dem. Så nu ska han få smaka på sin egen medicin.

Vill någon man hjälpa mig med detta? Jag är kåt, har inte haft sex på ett halvår och saknar beröring. Det kanske finns någon liksinnad här som också har problem med sin sambo?

Jag är lite ”nördig” av mig, gillar att läsa böcker och ogillar utelivet. Så det vore kul att komma i kontakt med en man som också har samma åsikter som mig. Jag är en panter i sängen dock, otroligt skönt med hårda knull som orsakar värk i fittan.

Fittan pulserar… Måste få ett hårt fittknull nu, hjälp snälla? (A) Du kan få tuttknulla mig också 🙂

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • fittknull
 • tuttknull
 • kåt hemmafru
 • fitt knull
 • hårda knull
 • hårt knull
 • piercing i fittan
 • kåta kontaktannonser
 • knulla hora
 • knullahora
 • tonåring pullar
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Hej du vackra. Har lite samma problem här hemma som du har. Saknar en varm naken het kropp att smeka och mysa med.Hade älskat att få slicka dig till orgasm och tuttknullat dina underbara bröst, innan jag hade knullat din fitta riktigt hårt så du hade blivit öm. Sen kanske börjat om igen. Så du hade kunnat fantiserat om nya heta möten när du känner hur öm fittan är dagen eftef. Puss på dina härliga stora tuttar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.