Min kille knullar mig inte ordentligt!!!

Min kille knullar mig inte ordentligt!!!

mitt liv suger… jag har en pojkvän som jag har varit tillsammans med i över 5 år, vi bor tillsammans i en lägenhet med våra två kissekatter… men det är någonting som har försvunnit i vårt förhållande, gnistan är helt enkelt inte där längre. han vill inte ens ta på mig, det känns t.om som att han blir äcklad av att se på mig.

Vad ska jag göra egentligen??? Jag måste ju söka sex på andra vägar helt enkelt. Finns inte mycket annat för mig att göra. Speciellt då jag älskar sex och har en sexualdrift som jag inte kan rå för. No vill jag bli knullad ordentligt och söker en knullis att ha kul med.

om vi ska ses så måste allt ske under diskreta förhållanden… skulle min kille få reda på att jag går bakom ryggen på honom så är risken stor att jag blir utkastad från lägenheten då han står som ägare på den.

jag är förresten i 20 års åldern och vill inte säga exakt vart jag bor så det får du fråga efter i PM så är du snäll…

puss på er pussgurkor

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej om du bor kring gbg trakterna så är jag mer än villig att ställa upp och tillfredsställa dina behov. Är en kille på 25 år med eget diskret ställe.

  2. Hej jag bor i norort vad heter Björn jag är väldigt sugen på dig men jag vet inte var du bor någonstans nästa vecka kan vi träffas helt diskret puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *