Vill ha en mogen man som vet hur man behandlar en kvinna

Vill ha en mogen man som vet hur man behandlar en kvinna

Finns det någon lång, mogen, trevlig, omtänksam och lyhörd man som vet hur man behandlar en kvinna med respekt. Vill hitta en ny man som vill utveckla något lite mer hållbart. Alltså INTE bara sex och sen tack och hej, jag kräver mycket mer än så. Ett krav att ni läser min profil samt lite av mina dagboks inlägg. Åldrar 25 till 50 år.

De som jag inte svarar till är jag helt enkelt inte intresserade av. Meddelanden som ”hej knull” eller ”ska vi knulla” ” gillar du stor kuk” kommer INTE få något svar. Jag kräver att du är helt seriös och har ett vuxet beteende och ska kunna ta ett nej utan att bli arg och absolut inte börja tjata på mig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *