Minst två hårdhänta män som vill knulla mig hårt!

Minst två hårdhänta män som vill knulla mig hårt!

Vill inte direkt skriva en hel bok om vad jag söker! Men vad jag letar efter är minst två fräscha, välvårdade och välutrustade män som är bra på att samspela och kan knulla en kåt slyna hårt! Vill gärna att vi träffas på Steam Hotel eller dylikt först för en drink och så får vi sen se vart vi landar. Inom- eller utomhus det kvittar mig.

Men jag älskar lite mer hårdhänta män med förnuftet i behåll. Kondom är precis som diskretion ett krav och att ni också månar om er kroppar (otränade soffliggare tänder jag inte det minsta på och inte heller män som bara pratar).

Svarar enbart män med profiler med ansiktsbild och där ett intresse uppstår. Så skriv inte en hel sexnovell till mig. För detta ändamål är jag betydligt mer intresserad av vad du har mellan benen än vad du är intresserad av och gör i livet och så vidare. Med andra ord så är jag ute efter två eller fler ”vandrande dildos” som endast vill tillfredsställa min och sin egna sexuella lust, men då gärna hårt!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *