Min man är död för mig

min man är död för mig

då har man bråkat med killen igen 🙁 jag blir så ledsen? varför kan det inte fungera!!! jag gör allt för honom, vad mer kan en man egentligen begära från en kvinna?

jag lagar mat åt honom, betalar min del av hyran, och kokar alltid kaffe till honom varje morgon… men när jag vill ha en simpel sak som sex så knuffar han mig åt sidan som om jag vore smuts för honom, varför behandlar män kvinnor så här? 🙁 blir så otroligt ledsen, nu är jag trött på honom, han är DÖD för mig!!!

finns du där ute? du riktiga man som inte beter dig konstigt, har respekt för damer, och verkligen vill satsa på något seriöst 🙁 *snyft* // tjej på 27 år som börjar tappa hoppet om män

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • kåta tjejer i uppsala

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.