Nyfiken och sprallig tjej med stor rumpa

nyfiken och sprallig tjej med stor rumpa

Skäms otroligt mycket över min stora rumpa men det verkar ju finnas till allt nu för tiden så kanske det är NÅGOOON som tycker om tjejer med stora rumpor och inte har någonting emot det?? förstår inte varför det är så himla svårt för människor att acceptera att alla inte föds perfekt! jag vart mobbad i gymnasiet på grund av att folk klagade på min stora rumpa, så det är med stort mod jag skriver denna kontaktannons i hopp om att hitta den rätte mannen för mig där ute!

är det någon kille här online ens?? verkar rätt dött… jaja, jag har en lite sprallig attityd som tjej i allmänhet och kan vara otroligt impulsiv av mig 🙂 Är extra impulsiv av mig när det kommer till sex… en dröm som vore kul att få uppleva är att en man smeker min rumpa länge… tycker om att bli smekt där och under trosorna 🙂

men jaa… nu orkar ja inte skriva nå mer här så om det finns någon man här så kanske du kan svara på min sexannons eller? ;( mobbare behöver inte göra sig åhörda tack!!!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • stora nakna rumpor
 • stora rumpor bilder
 • kåtabrudar
 • nakna stjärtar
 • stora stjärtar
 • kåta rumpor
 • nakna rumpor
 • stora rumpor
 • stora kåta kvinnor
 • stora nakna kvinnor
 • bilder på stora rumpor
 • stora kvinnor knullar
 • knulla rumpa
 • bilder nakna rumpor
 • mullig naken kvinna
 • nakna rumpor bilder
 • tjocka nakna damer
 • nakna kvinnors rumpor
 • stora kåta rumpor
 • kåt rumpa
 • nakna stora rumpor
 • stor rumpa
 • nakna mulliga flickor
 • https://www knullkontaktis com/nyfiken-och-sprallig-tjej-med-stor-rumpa/
 • https://www knullkontaktis com/tag/stora-rumpor/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej du vackra tjej 🙂
  För det första ska du aldrig skämmas för din rumpa, du anar inte vilken tillgång den är, letar precis efter någon som du och med dina preferenser 😉 Hela du ser fenomenalt vacker ut, och jag tror att vi hade kunnat ha fantastiska stunder tillsammans. Hör av dig så berättar jag mer och varför 😉 Tänk på att du är värd det bästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *