Rakad tjej med stora bröst

stora bröstHej hej killar!

Jag brukar inte söka knullkontakt via nätet om jag ska vara helt ärlig, men jag tänkte att det kunde vara kul att pröva på någonting nytt. Vanligtvis så söker jag knullkompis på krogen, men det är inte alltid man får napp.

Ja hur som helst, jag är en akademisk flicka på 19 år med väldigt stora bröst. Självklart så är det stora naturliga bröst också, jag skulle aldrig tänka mig att köra in silikon i min kropp.

En man med humor, fin kropp, och ett ansikte som inte gör ont att kolla på är vad jag söker i allmänhet. Det gör ingenting om du inte uppfyller alla punkter, men det är ett plus i kanten om du gör det. Jag kollar först och främst på personligheten, jag har haft många knullkontakter med allmänt tråkiga personligheter och det är någonting jag helst undviker.

En sak som jag älskar att göra, det är att resa. Det är så himla kul att utforska världen, ta in på nya hotell dagligen, och helt enkelt knulla runt i nya länder. Helst så åker jag iväg med en knullkontakt eller dylikt, det är alltid trevligt med sällskap.

Om du är rökare eller snusar så ber jag dig vänligen att använda vardera då vi träffas, om du gör det så får du inte klämma på mina stora tuttar. Eftersom jag har astma så är jag väldigt noga med att undvika cigarettrök. Sedan så är det inte speciellt trevligt att kyssa en askkopp.

Hur som helst, har ju aldrig sökt knull via internet så detta är helt nytt för mig. Vore kul i alla fall om några killar skulle tycka jag ser okej ut och kanske svara, men det lär väl inte hända antar jag. Obs, jag föredrar män med rakad kuk då jag själv har en rakad fitta. Plus att du ska vara vän med tvål och vatten.

Kyssar // Alexandra

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knullkompis
 • stora tuttar
 • stora bröst
 • stora fasta bröst
 • blondin bröst
 • knullkontakt stora bröst
 • knulla bröst
 • fasta tuttar
 • blondiner med stora bröst
 • flicka som vill knulla i storå
 • stora bröst knullkompis
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

 1. Wow så perfekt du är! Du ser verkligen ut som min idealtjej! Är själv också akademisk av mig, pluggar till läkare i Lund. Har redan tjej, men med dina bröst skulle jag lätt vara otrogen med dig om du är intresserad. Är i din ålder, svensk, ganska lång och smalt byggd med medelstor kuk. Hör av dig om du är intresserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.