Seriös knullkompis sökes!

Seriös knullkompis sökes!

Okej, nu har jag ledsnat lite på alla dessa tråkiga engångsligg. Söker därför efter en stabil kille, på 18 till 32 år. Du ska verkligen veta vad du vill sexuellt. Gillar du lite större brudar är ju ett plus då jag är så kallat fet! Jag älskar att suga kuk på rätt kille tills han sperma pumpar i min mun, vill gärna bli tagen hårt bakifrån, gärna mot din motorhuv på en skogsväg.

Det är ju bara så upphetsande att ta en åktur för att låta mig suga din kuk tills du måste stanna bilen och slicka mig innan du sen knullar mig hårt. Jag är öppen för alla dina förslag så länge du är lång, ljus, har lite skäggstubb, bra, sprutvillig kuk och är relativt snygg eller åtminstone ganska tilldragande, så se till att skriva ett svar till mig nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *