Sexig skön skypedate med mig

Sexig skön skypedate med mig

Söker efter en kille att prata med över skype när lusten faller på, jag har dock löjligt många krav så har inga större förväntningar!

Du ska vara mellan 25 och 45 år gammal och smal eller vältränad. Mörkt hår och mörkt bruna ögon föredras. Jag vill gärna prata och inte bara chatta. För mig är det en avtändande faktor om jag känner att du bara är intresserad av camsex och att det inte duger att bara prata med mig. Jag är generellt sett inte så attraherad av någon kille innan jag lärt känna dom lite närmare.

Och ja, jag har gärna camsex, men nej, jag är inte ute efter någon att träffa i verkligheten. Och så till det roligare… Under camsex gillar jag att vara ganska undergiven, tycker inte om att prata så mycket då, men vill gärna att du är väldigt verbal och berättar vad du vill att jag ska göra och visa för dig.

Tycker om när killen är helt eller åtminstone delvis påklädd och retar mig mycket, ju längre tid det går utan att jag faktiskt får se din kuk eller se dig komma desto mer upphetsande är det för mig. Vill absolut se ditt ansikte i bild så mycket det bara går, bara en närbild på din kuk när du runkar blir snabbt tråkigt för mig. Kommer säkert på mer senare men det kan vi ta privat i så fall! Så kort sagt så letar jag efter någon som delar mina intressen och inte har något emot att bara prata och fördriva lite tid tillsammans!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *