Sexkontakt eller sexkontakter kvittar <3

sexkontakt sexkontakter
sexkontakt sexkontakter

Hej alla killar 🙂 HjĂ€lp mig?! Vill jag ha en sexkontakt eller flera sexkontakter? För mig spelar det egentligen ingen roll, jag klarar mig med en sexkontakt samt att man fĂ„r smaka mycket olika kukar om man har flera sexkontakter 😉

SĂ„ upp till er nu om ni vill bli min andra del eller om ni ska dela min andra del med flera? 😉

Har ni vĂ€nner som kan tĂ€nka er att ha sex med mig samtidigt? Svar ja: Jag tar den i bĂ„da hĂ„len samtidigt, det Ă€r ingen fara, jag har liksom gjort det förr 😉 SĂ„ har du kompisar som Ă€r sugna sĂ„ kan jag tĂ€nka mig att alla ni kan bli mina sexkontakter. Men ibland fĂ„r ni acceptera att jag vill ha en för mig sjĂ€lv sĂ„ man kanske kan turas om, hehe 🙂

Jag Àr en tjej frÄn Stockholm iaf som Àr 26 Är gammal, jag har en dotter pÄ 2 Är men Àr nu singel och redo för ett par ligg kan man vÀl lugnt sÀga, sÄ tveka inte pÄ att kontakta mig nedan sÄ vi kan pratas vid lite och kanske redan kan trÀffas ikvÀll?!

SĂ„ för att förenkla detta sĂ„ söker jag en sexkontakt eller flera sexkontakter! Det Ă€r upp till er om ni vill dela upp mig till andra och kanske sĂ„ till era kompisar 😉

Hoppas att höra frĂ„n er snart, puss pĂ„ er! 😉

Klicka hÀr för att bli medlem och svara pÄ annonsen!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.