Slicka rent min fitta

slicka rent min fitta

Mimmi heter jag, eller kallas för mimmsan i min umgängeskrets. är en 18 årig tjej som är oskuld och söker en man som gillar att slicka fitta, vill absolut inte knulla eller någonting!!! jag vill bara ha en man som kan slicka fitta bra och länge… jag är ”rädd” för att ha samlag, och ser hellre att du masserar & gör det skönt för mig igenom att slicka min mus.

du ska vara en äldre kille helst med lite erfarenhet, men inte vara för påtvingande utan sköta saker i min takt.. jag vill att vi börjar lugnt, tar av varandra kläderna, och sedan börjar snuska oss mer & mer helt enkelt. Bor för tillfället i Borlänge med min syster! Så du kan komma hem till oss då inte syrran är hemma, så kan vi ha det riktigt skönt du och jag.

Men det vore väl jättebra om vi sms:ade lite med varandra först? för att sedan börja träffas, det känns mer bekvämt om man har lite kontakt via telefonen innan ett porrmöte. Eller ja, jag är öppen till kontakt via mail också.

Men hörruuu! Måste ner till affären nu. Kanske kan skicka ett meddelande till mig? 😉

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • slicka min fitta
  • kåta kvinnor i skåne
  • knulla borlänge
  • kåt tant
  • oskuld fitta
  • slicka
  • tjejer som slickar fitta
  • porrmöten
  • slicka min mus
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.