Söker man för knullresa

söker man för knullresa

Bilden är på mig när jag var i Thailand 2010 med en väldigt kåt man på 44 år… Han bjöd mig på resa dit och en massa drinkar… Är det någon man som vill följa med mig på en riktigt porrig knullresa??? Vi åker runt i olika länder du och jag, bara knullar och har sex överallt. T.ex på en strand någonstans i Barcelona kanske, eller varför inte Thailand? Jag vill bara knulla offentligt och vara utomlands… Så kåt är jag!

Du ska inte vara i behov av ett jobb, du ska ha mycket pengar, och du ska tycka om att knulla & ha sex… Det är mina krav på dig! Du ska också ha möjlighet att bara bryta dig fri från vardagslivet kanske två veckor?? För det har jag… Jag har bra med pengar och möjlighet att fara på en snuskig knullresa med en sugen man..

Men jaa! jag är 25 år och älskar att resa & ha sex… porrig fitta också har jag 🙂 ska vi fara? skriv!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • våt och kåt
  • knullresor
  • tjejer som visar slidan
  • knullresa
  • knullkontakt västerås
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.