Spontansex, gärna med fontänorgamser

Spontansex, gärna med fontänorgamser

Söker efter en härlig singel kille mellan 28 och 45 år för härligt sex med en massa pirr och passion! Söker en kille som älska att ge fontänorgamser och är bra på att ge oralsex! Han som tänker först och främst på hennes (min) njutning! En kille som är renlig, ej rökare, ansvarsfull, han ska veta vad han gör (båda i sängen och i resten av livet)!

Ses gärna innan kl 15:00 i veckan då jag är ledig, annars mellan kl 15-17. Aldrig under helger eller kvällar, tyvärr! Gillar inte hotellsex, bilsex och publiksex! Alltid sker diskret! Jag önskar mig någon som är mer än bara ”vi ses för sex”, någon med rätt kemi, någon för ett långvarigt sexförhållande. Någon som orkar med mig! Gärna större storlek än normalt när det gäller kuken.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.