Spruta sperma i min fitta? <3

Spruta sperma i min fitta? <3

tjoho 🙂 efter ha tröttnat pĂ„ badoo och tinder sĂ„ prövar jag nu pĂ„ denna hemsida… vad för roliga killar kan man hitta hĂ€r dĂ„ egentligen??? det verkar mest vara tjejer aktiva i chatten just nu!!! fĂ„r hoppas det dyker upp nĂ„gon kille som Ă€r lika sugen pĂ„ att kelas som jag? 🙂

hmm, jag har en lite speciell ”fetish”… jag tycker om att bli sprutad i fittan 🙂 gĂ„r givetvis pĂ„ p-piller… tycker du om att spruta och nĂ€r det blir kladdigt? dĂ„ mĂ„ det hĂ€nda att vi kanske kommer asbra överens! who knows?! <3

i annat fall sĂ„ Ă€r jag en rĂ€tt vanlig tjej pĂ„ 19 Ă„r som Ă€r lite av en datanörd… jag Ă€r nĂ€mligen en gamer girl 😉 haha!!!! e helt beroende av datorspel typ, e man nörd sĂ„ e man hahahahaha!!

om du vill att jag ska pĂ„ mig nĂ„gon speciell klĂ€dsel dĂ„ vi ses sĂ„ kanske jag kan uppfylla det kravet? kanske en kort kjol, ett par tajt Ă„tsittande leggings, eller nĂ„gonting annat mysigt? you decide, jag uppfyller bara det du sĂ€ger till mig… ingenting annat!

men ja, jag Ă€r rĂ€tt ovan nĂ€r det kommer till spontana sextrĂ€ffar 🙂 sĂ„ du fĂ„r ta initiativet, ok? hoppas det Ă€r lugnt med dig. PS: jag gillar lite mer exotiska killar!!!

Denna kontaktannons Àr placerad i följande kategorier:

  • gamla fĂ„r sprem i fitta
  • knulla tjejer i lund
  • kondom i fitta
  • kĂ„ta flickor i norr
Klicka hÀr för att bli medlem och svara pÄ annonsen!

En kommentar

  1. Jag Àr en svensk kille ocksÄ en Gamer 21Är gammal hade kunnat hjÀlpa dig med din fetish.
    Àr du intresserad?
    kan nÄs pÄ Kik: sebbusen

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.