Ta ett snuskigt porrigt bad med mig

ta ett snuskigt porrigt bad med mig

Tja… Tjej på 26 år här som lever likt andra brudar här i Stockholm. Tycker om att festa på Sture, shoppa, och knulla så klart. Är väldigt mån om mitt utseende, förväntar mig detsamma av killen jag träffar. Har stora tuttar som är naturella, och inte fejk.

Min rumpa är helt okej, och min fitta är så klart trimmad. Helt rakad. Söker en man som vill ta in på hotell nära Stureplan, dricka lite champagne, och ta ett snuskigt porrigt bad tillsammans efteråt. Sedan beger vi oss mot sängen, för att leka med varandra.

Ser helst att du är en äldre man, kring 40 års åldern. Du behöver inte bo i Stockholm, men det är ett stort plus. Är en så kallad ”lyxbrud”, som bara träffar män som kan behandla kvinnor på rätt sätt.

Vill du bada tillsammans med mig?

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • porrigt
 • knulla min röv
 • går det att ha sex i vatten porr
 • nakna rakade fittor i halmstad
 • kåta kvinnor i halmstad
 • knulla i vatten
 • badknull
 • kåta fjortis amatörer
 • knull i bastu
 • nudist bastu stockholm
 • knullsugen halmstad
 • kåta brudar i halmstad
 • sexercort malmö
 • svenska porriga tjejer
 • ta ett snuskigt porrigt bad med mig
 • hotell för knull i malmö
 • kom i min nakna rumpa
 • naken knulla i vattnet
 • nakna bastu i västra götaland
 • nakna rakade fittor från halmstad
 • amatör tjej halmstad
 • knullade på hotellet
 • knulla på hotell polen
 • bad porr
 • bastu sex
 • knulla en milf i röven
 • Tjejer blir knullade i röven
 • gratis porrfilm halmstad
 • halmstad knull
 • kåta amtör brudar skåne