Tjej med en snuskig gangbang dröm

tjej söker gangbang

OKEJ! Du får lova att inte skratta när du läser detta. Nu är det så att jag är en tjej som gillar att kolla på porrfilm till och från eftersom detta får min fitta våt. Brukar alltid slå på en knullfilm varje gång jag onanerar. Det är lättare att pulla min fitta när den är våt så klart. Så just därför så ser jag på snuskfilm varje gång jag smeker min mus.

Ja hur som helst!!! Nu till det roliga. På sistone så har jag kollat mycket på gangbang filmer vart en tjej står i centrum. Dessa typer av filmer har fått min lilla fitta extra våt har jag märkt, och jag har kommit fram till varför. Jag tänder på att ha sex med många män, skratta inte okej. Porrfilmer är min inspiration helt enkelt, och jag har faktiskt aldrig pröva att ha sex med många män i riktiga livet. Men jag är VÄLDIGT öppen för gruppsex eller dylikt, det kan jag säga här- och nu.

Så nu söker jag två eller fler män som är ute efter att pröva på gangbang på ett hotellrum med mig i centrum. Ni får knulla mig, jag suger av er, och spruta ner mitt ansikte i slutändan. Jag är väldigt oerfaren som sagt inom gruppsex och allt vad det nu heter, så om du har erfarenhet så är det ett väldigt stort plus.

JAG VARNAR ER! Jag kan bli väldigt blöt under gangbang. Det kan gå så långt att jag faktiskt squirtar, så om ni är rädda för kvinnliga vätskor så bör ni inte kontakta mig 🙂

Är öppen för det mesta! Skriv så skickar jag mer bilder och så vidare, puss puss.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • GRUPPSEX
  • gangbang sverige
  • min fitta är så våt filmer
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.