Tjejer som kissar, kontakta mig om du gillar sånt

tjejer som kissar

Jag är en tjej med en lite annorlunda fetish, jag tycker nämligen om att kissa på män samt se på när män runkar åt mig medan jag kissar. Så om du tycker om tjejer som kissar, så tycker jag verkligen att du ska skriva en rad eller två till mig.

Min sambo är inte speciellt brydd om att jag träffar andra män, han tycker inte om tjejer som kissar så därför tillåter han mig att träffa andra män som kan hjälpa mig med denna fetish jag har.

Jag kan antingen utföra en golden shower på dig, eller så kan vi gå in på en offentlig toalett någonstans så får du se på när jag kissar och runka samtidigt. OBS, säger det återigen, jag söker ENDAST män som tycker om tjejer som kissar. Ingenting annat, är du kvinna så är jag tyvärr inte intresserad.

Nej, jag vill inte knulla. Utan vill hitta en liksinnad man som tycker om tjejer som kissar helt enkelt, någon borde ju finnas där ute tycker man ju. Hoppas på det bästa i alla fall, nu börjar jag känna mig kissnödig. Synd att min man inte är inne på denna fetish, likt jag är.

SKRIV SKRIV SKRIV!

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • knullsugen
 • kissande tjejer
 • kissande fittor
 • kissande kvinnor
 • kissande flickor
 • svenska tjejer kissar
 • tjejer som kissar
 • kissande fitta
 • tjej kissar
 • flickor som kissar i trosorna
 • bilder pa kissande fittor
 • nakna fittor som kissar
 • pissande damer
 • vill senakna fittor som kissar
 • gratis porrfilm tjej som kissar
 • kissande damer novell
 • ryskakvinnor kissar
 • fittor kissar sex
 • bilder på tjejer som kissar i byxorna
 • äldre kvinnor som kissar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.