Tonåring vill bli påsatt bakifrån

tonåring vill bli tagen bakifrån

Jag är en tonåring på 19 år som skulle vilja bli påsatt bakifrån av en man som vet hur man knullar, älskar denna sexställning på grund av att mannen får möjlighet att tränga in sin kuk djupt in i fittan. Varje gång jag knullar så kör jag alltid doggystyle, jag ser inte hur man kan finna njutning av någon annan sexställning. Samlag är skönast bakifrån, och så kommer det mest troligt alltid vara.

Jag kommer ihåg en gång när jag träffade en äldre man på ett hotell, detta var troligtvis en av dem första gångerna jag hade samlag bakifrån. Hur som helst, det har aldrig runnit ur min fitta så mycket som det gjorde då. Han knullade mig så hårt bakifrån av det gjorde ont, men det var ändå himla skönt att jag inte kunde be honom sluta. Till slut så kom han och fyllde min fitta med sperma, min blöta fittsaft och hans sperma blandades och jag har aldrig vart så tillfredsställd som just vid det tillfället.

Om jag får uppleva ett sånt här knull igen, så kommer du göra min dag. Är du en man som också likt mig gillar sex bakifrån så måste du kontakta mig, detta kräver jag. Annars blir jag besviken på dig! Skriv skriv skriv.

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • tonåringar knull
 • samlag bakifrån
 • tonåringar knullar
 • knulla bakifrån
 • bakifrån
 • äldre kåta tonåringar
 • knull bakifrån
 • knullad bakifrån
 • påsatt bakifrån
 • ta mig bakifrån
 • fitta bakifrån
 • fittor bakifrån
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Hej snygging här en kåt äldre man på64 år som tycker om att knulla hårt bakifrån har ingen jätte kuk åt dej lagom lång men väldig grov skulle du få hur mycket kuk som du vill bakifrån. Hoppas på svar jag redo för en kåt blöt fitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.