Vad tycker ni om mina fitt bilder?

fitt bilderfitt-bilder2Men hej!!!!

Jag är en god och glad tjej på 25 år som jobbar som försäljare på Åhlens, jag tänkte höra om det finns någon man här som kanske skulle vilja byta bilder med mig? Vi håller det simpelt, du får fitt bilder av mig och jag får kuk bilder av dig. Jag tänder på att skicka fitt bilder till okända män, har ni tur kanske jag kan visa mitt ansikte också. Men bara tills jag fått tillit av dig, vill kunna lita på männen jag skickar mina snuskiga fitt bilder till.

Har bilder på när jag har en hårig fitta, rakad fitta, och halvt rakad fitta. Det är bara att säga vilka typer du vill ha så kan jag skicka. Tar nya bilder på min klitta dagligen så det glädjer mig att hitta en man att byta bilder med…

Jag väntar på ditt svar!!! Vi kan kanske också byta telefonnummmer o kanske ha telesex?

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • fittbilder
 • fitt bilder
 • fittabilder
 • yhs-fh_lsonsw
 • visa fittbilder
 • fittbild
 • fittfoton
 • mina fittbilder
 • bilder på håriga fittor
 • fittkontakt
 • fitt bild
 • håriga fittor bilder
 • fittafotos
 • fittkontakter
 • privata bilder hariga fittor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.