Vaknade upp med våt murra

våt fitta murra

Oj! Vaknade precis. Jag måste haft riktigt snuskiga drömmar, vaknade upp av att fittan min var alldeles dyngblöt. Nu måste jag gå och byta trosor, eller nej. Ska först skriva färdigt denna kontaktannons. Verkar som att min fitta är sugen på kuk just nu, och då måste jag få lite penis. Är så himla knullsugen just nu så att det inte är klokt, fittan pulserar och bara rinner. Kan ju inte gå till jobbet så här för tusan, folk kommer märka att jag luktar fitta.

Tror det blir att stanna hemma idag, kolla på lite porrvideo och onanera tills jag når orgasm. Så skönt det ska bli, men det vore tusen gånger skönare med en knullkontakt. En man som kunde komma och slicka mig tills jag sprattlar av orgasm. Åh gud, nu blir jag så där extra kåt igen!!!

Det bästa jag vet är när en man kryper under täcket för att slicka min fitta ren och onanera den tills den blir riktigt våt igen, för att sedan köra in sin kuk i mig och hålla den inne där tills han sprutar….

Åh gud!! Nej, nu måste jag besöka dasset. Men det vore kul om det rasslade in en ett meddelande från någon man som känner sig lika dirty som jag idag? Ha det bra alla kåta och glada..

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

 • akutknullsugen
 • akut knullsugen
 • våta fittor
 • våt i fittan
 • våtfitta
 • facesitting stockholm
 • håriga mogna fittor
 • fittdoft
 • knullsugen göteborg
 • bilder på våta fittor
 • riktigt blöt fitta
 • mogen våt fitta
 • fitta blöt
 • sugen på kuk
 • slicka min våta fitta facesitting
 • mognafittor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.