Vi letar efter en yngre smal bisexuell kille

Vi letar efter en yngre smal bisexuell kille

Vi letar efter en yngre, smal bs kille som är intresserad av att umgås och ha kul. Vi varierar mild dominans med träldom, men är väldigt öppna för fantasifulla element: Djur, barn, skit och liknande är naturligtvis förbjudna, men annars är vi mycket intresserade av att prova något nytt och annorlunda.

Du måste ha bekräftat att du är bi, eftersom det här inte är en genväg till lite sex med bara en kvinna. Om du inte har någon erfarenhet så är det ok, så försöker vi oss på det tillsammans. Vi har två barn, men vill och kan komma runt landet. Det finns naturligtvis också en möjlighet att träffa oss här hemma. Om det har fångat ditt intresse, låt oss höra från dig. PS. Vi svarar alla som bifogar ett foto, men det kan ta lite tid.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej på er Kennet heter jag och jag är väl kanske inte i den ålder ni söker frömst , men jag är en välhållen varmhjörtad passionerad 54 årig kille som väldigt gärna vill njuta tillsammans med dig och din man
    Jag är generös i att skänka njutning på alla sätt och frikostig med min egen kropp för er bådas njutning
    på alla sätt ni önskar, och känner ni mig vara intressant och vill njuta med mig så hör görna av er
    Mvh Kennet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.