Vill ha sex och allt men inget seriöst

Vill ha sex och allt men inget seriöst

Hej!!! Jag är bara en helt vanlig tjej som letar efter en vanlig kille att träffas för vänskap, sex och hitta på andra roliga saker med. Jag är singel, och så är du, har du redan något på gång, ja, då vill jag inte träffas. Tycker inte att det är coolt när killar bara ljuger och lura alla, så upptagna killar vill jag inte höra från!!!

Jag är som sagt singel och fri att göra exakt som jag vill, när jag vill, med vem jag vill, och jag tar ingen hänsyn till någon. Det är fantastiskt, men samtidigt saknar jag att vara nära, vänskap och sex.

Kan vi träffas och ha allt utan att vara ett par??? Jag tror faktiskt det, men det är viktigt att vi båda känner och tänker samma sak. Jag hade tyckt att det vore trevligt att umgås en helg med god mat, kanske hitta på lite kul, dela en flaska vin eller två och sedan ha en aktiv natt * ler *. Jag tänker mig något sådant, vad tycker du? Speciellt nu när regnet öser ner här och solen har tagit en semester är allt så grått och tråkigt och vackra upplevelser kan friska upp tillvaron.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. Jag vill gärna träffas. 37 år och en stor sexlust. Älskar att ha långa förspel med mycket oralsex innan sexet som gärna får vara väldigt länge… Jag bor i Dalarna. Vart bor du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *