Vill se dig och knulla var tredje vecka

Vill se dig och knulla var tredje vecka

Hej hotties! Jag letar efter en man / kille, alternativt mer än en, vilket kan vara min jävla touch. Var tredje vecka arbetar min partner långt iväg, och då behöver jag kamratskap om du kan ge mig det. Det är inte så att vi har dåligt sex på något sätt och jag älskar honom verkligen. Men jag kan skilja mellan sex och känslor. Och för mig är det inget konstigt och känner mig inte skyldig. Han har förmodligen sin egen verksamhet när han är borta.

Vi har faktiskt pratat lite löst om saker och ting, men har aldrig beslutat hur vi ska göra det. Så om det är okej så tycker jag att vi kan träffa andra när vi inte är på samma plats. Men vi är båda ganska så öppna av oss, så jag tycker att det är bra för honom om han har lite vid sidan om. Och jag vill ta upp det här med honom också.

Det gäller bara att ta hand om det snyggt, att skydda sig själva och inte vara slarviga och ge varandra sjukdomar och så vidare. Så det är bara sex vi pratar om nu! Jag är inte intresserad av att bryta mig loss från min partner och vill bara ha sex med dig! Fin, vacker och vild sex som kan hålla mig på humör den veckan som min partner är borta från mig. Se mer i min profil.

Du ska vara en kille mellan 22 och 45 år, men åldern spelar egentligen ingen större roll. Men jag är mer noga med att du bryr dig om ditt utseende! Du ska vara fräsch och ren och lukta gott. Utseendet bryr jag mig annars inte om, men lite muskler är långt ifrån fel. Jag vill prata med dig lite först och är jag sen ok med hur du ser ut, så…

Vill inte att vi ses i mitt hem, men var vi kan träffas är något vi kan ta itu med senare. Jag är en livlig tjej, ganska välutrustad och kanske har några kilo för mycket. Det beror ju mest på hur du ser på det. Jag går på gym en gång i veckan och joggar när jag vill. Sex är bra träning, vet du det?

Hör av dig till mig om du vill ses var tredje vecka, så vi pratar om! Kramis!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.