Vill skaffa mig en knullkompis som kan knulla mig ofta

Vill skaffa mig en knullkompis som kan knulla mig ofta

Hej hej, på er alla snygga killar där ute! Jag är en väldigt kåt tjej utav mig och behöver nu verkligen skaffa mig en knullkompis som kan knulla mig ofta, minst 2-3 gånger i veckan, för behöver verkligen kuk i fittan ofta.

Jag är mycket undergiven och gillar inte att bestämma någonting under sex, jag vill att du tar hand om allt, jag gillar annars det mesta inom sex och gillar att testa nya saker! Så om det är någon som är intresserad av mig så hör gärna av er och inga killar över 40 år tack:)

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. jag vill träffa en kvinna som vill ha kk-dejting
    med mej du ska vara 55år eller ni kan vara
    upp till 79 år jag bor i katrineholm ni ska vara
    från katrineholm eller flen min adress är gersnäsgatan16 hör av dej till mej janerik jansson överraska att du inte säger om du kommer till mej I katrineholm vi ses janne

  2. Hej alla tjejer som är 18 -45 år gammal som bor i Östergötland i Norrköping om någon tjej vill bli min kk kontakt mig den snap sffg_h23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *