2 stygga män vill jag ha i sängen

2 stygga män vill jag ha i sängen

Finns här 2 stygga män? Jag letar efter: 2 stygga män som gärna vill vara två om en kvinna. Du måste vara stygg, smal och ihärdig i sängen. Inga veklingar! Själv är jag en hetblodig och mycket stygg kvinna som gillar att ha sex ned flera män på en gång. Läs min profil och bli lite klokare …

Skriv ett svar och låt oss träffas ute på någon krog för ett kemimöte. Naturligtvis kommer det att vara en självklarhet att det blir en solid 3-kant när det blir aktuellt med sex. Hoppas också att ni är uthålliga, det blir bara bättre om ni båda kan komma flera gånger än bara en gång. Hoppas att höra från dig/er?? Muz

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *