Sexträff med mig i helgen

Sexträff med mig i helgen

Jag vill bli knullad hårt i helgen! Har inte haft bra sex på flera år nu känns det som. Jag träffar ofta bara idioter, den här gången vill jag träffa en man som vet hur man ska behandla en kvinna både i och utanför sängen! Jag tänder på dominerande killar, så länge du behandlar mig väl lägger jag allt i dina händer i sängen! Jag suger din kuk! Jag knullar din kuk! Jag sväljer din sperma! Ta kontakt med mig nu!

Jag gillar om en kille är en bra ledare, men det viktigaste är att du tar god hand om din hälsa, jag vill till exempel också att dina kulor och kuken ska rakas! Jag rakar min fitta slät och fin så jag har rätt att kräva att din kuk är mjuk och fin;)

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *