Asiatisk tjej söker ligg

Asiatisk tjej söker ligg

Asiatisk tjej söker ligg nu på en gång. Finns det någon trevlig kåt man här som vill ha sex med mig? Du ska inte ha någonting emot asiater, utan tycka om exotiska tjejer. Jag är alltid jätte kåt, och studerar för tillfället till civilingenjör. Tycker om mycket smek, långt förspel, och oskyddat sex. Sex utan kondom är rättare sagt det bästa jag vet, det är så himla skönt av någon anledning. Eller ja, kondom är så jobbigt…

Vill någon pröva oskyddat? Vi kan göra det hemma hos mig, men helst på ett hotell vart vi träffas diskret en kväll. Tycker om långa förspel som sagt, och jag hade inte haft någonting emot en hotellvistelse med mycket vin och en god middag tillsammans. Men du får så klart betala allt, jag är så himla fattig och lever på CSN…

Kanske någon man som bara vill utbyta några ord? Tycker om att prata romantik och erotik. Hör av dig!!!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Hej en kille på 55 vill gärna träffa dej många sköna stunder. Jag finns i Katrineholm ring 0702129042

  2. Wow, det låter väldigt lockande. Om du också vill pröva en asiatisk man så är du välkommen när som helst att svara mitt mejl.. ♥

  3. Det vore trevligt om vi skulle arrangera en mysig träff tillsammans, då gör jag allt du ber mig om 🙂

  4. Asiatiska tjejer är så läckra .man bara njuter av att se på dig.
    Vart i landet ska vi träffas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *