Mullig tjej med konstant våt mutta

mullig tjej med konstant våt mutta

Kom nyss hem från jobbet, skönt. Äntligen så är det fredag. Det innebär en hel del snuskande och knullande. Jag lyckas alltid hitta en man att ha sex med på fredagar, antingen via internet eller utanför krogen. Dricker själv inte alkohol, men när jag vill ha hård kuk i mig så går jag utanför krogen vid 02.00 tiden och börjar ragga på män som är på väg hemåt. Det fungerar alltid.

Men nu vill jag pröva internet istället, känns så konstigt att gå utanför krogen och bete sig som en kåt katt. Man måste ju klä upp sig så ”vågat” också för att få hem männen, dvs urringat och tajta leggings som visar rumpan väldigt bra…

Är det någon man som vill besöka mig för riktigt snuskande? Du kommer få smeka min våta mutta, jag kommer att runka av dig länge, och du kommer kanske få med dig mina trosor hem om du har tur… 🙂

Kommer vara online hela dagen typ!!! Skriv ett meddelande till min inbox är du bussig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej ! Jag är himla sugen på knulla en fin brud som dig i alla hållen och spruta exakt där som du ville. Hör av dig är jag himla kåt. Jag bor i Vällingby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *