Bind fast mig och knulla mig

Bind fast mig

Hihihi! Kan själv inte tro att jag postar denna kinkiga kontaktannons. Är i själva verket en väldigt blyg och oskyldig tjej, ingen skulle kunna tro att jag vill bli fastbunden och knullad hårt. Men det är sant… Jag är ute efter att bli straffknullad medan jag är fastbunden, låter det konstigt??? Förstår om ni män inte vill göra detta, men jag tänder på att vara fastbunden i en säng och bli tagen i fittan hihi ;p Jag har handbojor också som vi kan använda, låter det bra? Pussar

 

Denna kontaktannons är placerad i följande kategorier:

  • kontaktannonser sex
  • knulla mej
  • rövknullad knullkontaktis
  • knullkontaktisen
  • knullkontaktisar
  • kinky kontaktannonser
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.